Waarom K9 Natural een revolutionair barfen hondenvoer is

 

K9 Natural is ronduit revolutionair, omdat zijn ongebruikelijke samenstelling  meerdere eigenschappen bevat, die wij tot nu toe in een hondenvoer niet kennen.

K9 Natural staat heel dicht bij de natuur en is daardoor een perfect passende voeding voor uw hond.

Niet alleen de geografische herkomst is bijzonder. Ook de samenstelling en kwaliteit is uniek. K9 Natural  bestaat uit gevriesdroogd vers vlees .

Ons voer combineert de kwaliteit van de natuurlijke ingrediënten met de natuurlijke voedingsbehoeften van uw hond.


Het resultaat van ons werk is een product van uitzonderlijke hoge kwaliteit en tegelijkertijd van een verbazingwekkende eenvoud: K9 Natural.

100% natuurlijk en vers. K9 Natural bevat alleen ingrediënten van hoge kwaliteit en is vrij van kunstmatige toevoegingen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Geef uw hond naast ons barfen hondenvoer ook regelmatig een lekker stevig bot!
Veel honden worstelen tegenwoordig met voedingsproblemen. Veranderingen in de huidstructuur,  jeuk en huidbeschadigingen zijn hiervan het gevolg. Vooral ingrediënten zoals tarwe, gluten, rijst, rijst gluten, maïs of vulstoffen zijn vaak de oorzaak. Daarom ziet K9 Natural volledig af van deze ingrediënten.

Geef uw hond naast ons rauw voedsel nog verse botten, voor een optimale en  adequate voedingswaarde. Gebaseerd op het eetgedrag en het voedingspatroon van de nauwste verwant van onze honden, de wolf, gebruiken wij voor de fabricage 85% vers vlees, beenderen en bloed. Verder bestaat het voer nog uit 15% verse groenten en fruit, hele eieren, knoflook en levertraan. Het zijn allemaal  ingrediënten die de wolf, maar ook uw hond, in de vrije natuur vinden kan. Van één ding kunt u zeker zijn: met K9 Natural krijgt uw hond alleen datgene wat de natuur hem ook zou bieden.


K9 Natural ziet af van smaakversterkers, kleurstoffen en kunstmatige conserveringsmiddelen. Bovendien wordt dit kwaliteitsvoer niet gekookt, want daardoor zouden belangrijke voedingsstoffen en vitaminen verloren gaan.

K9 Natural, is te verkrijgen in een groot aantal dierenspeciaalzaken, dierenartsen en internetshops wereldwijd. Zoekt u  naar een dealer bij u in de buurt, klik dan hier.

K9 vindt zijn oorsprong in Nieuw Zeeland. De uitvinders van dit barfen kwaliteitsvoer zijn zelf gepassioneerde hondenbezitters. Vele hondenliefhebbers over de hele wereld zijn overtuigd van de voordelen van dit product. Zij zijn allen enthousiast over de verbetering van de gezondheid van hun honden nadat zijn overgestapt zijn op K9Natural. Ook worden de meeste honden een stuk levendiger.