K9 Natural Assortiment

[hana-flv-player video=”http://www.k9natural.nl/wp-content/uploads/2010/12/assortiment_k9_natural.flv” width=”275″ height=”275″ class=floatleft” description=”Assortiment” player=”4″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” clicktarget=”_self” /] h_space

De producten van K9 Natural bieden uw hond een gezonde, evenwichtige  voeding die speciaal zijn afgestemd op zijn behoeften .Wij streven het principe na de hond vers rauw vlees te voeren, zoals een wolf in de natuur eet.

Wij gebruiken uitsluitend de allerbeste grondstoffen van veeteelt-bedrijven in Nieuw Zeeland en bewerken deze zeer zorgvuldig. Daarom is K9 Natural het ideale voer voor uw hond!

K9 Natural gevriesdroogd  als hoofdmaaltijd.

Om uw hond een zo goed mogelijk afgestemde voeding te kunnen garanderen, hebben wij ons assortiment in 2 variaties onderverdeeld:

Gevriesdroogd rundvlees Gevriesdroogd lamsvlees

Rauw voer dat bestaat voor 85% uit vers rundvlees, botten, en bloed.
Rauw voer dat bestaat voor 85% uit vers lamsvlees, botten, en bloed.


K9 Natural biedt u een eenvoudige manier uw hond te allen tijden een verse maaltijd  te geven. Of u nu op jacht bent, op vakantie of op een hondenshow, u kunt uw hond altijd K9 Natural geven.

Andere voordelen van K9 Natural zijn: U hebt geen koeling nodig, het is licht en handig verpakt en heeft een lange houdbaarheid. Het is dus zeer makkelijk om mee te nemen. U hoeft slechts een klein beetje water toe te voegen(zie achterzijde van verpakking) en uw hond heeft meteen een voedingsrijk verse rauwe maaltijd met alle ingrediënten die hij nodig heeft. Om het te kunnen afwisselen hebben wij deze 2 variaties op de markt gebracht: rundvlees en lamsvlees. Uw hond zal er gek op zijn!

K9 Natural Snacks

Als beloning tussendoor!

Beloon de innerlijke wolf in uw hond af en toe tussendoor met een 100% natuurlijke snack. Ook deze snacks hoeft u niet in de koelkast te bewaren, hebben een bijna onbeperkte houdbaarheid en zijn handig en licht verpakt. Deze nieuwe wijze van belonen geeft u de mogelijkheid uw hond tussen de maaltijden door iets te geven wat goed voor hem is. Daarbij is deze snack licht verteerbaar


K9 Natural Snacks

Deze lekkere en gezonde snack met  lamsvleesEssentiele ingrediënten van K9 Natural

Vlees

85% van K9 Natural bestaat uit rauw vlees, gemalen botten, bloed, en een kleine hoeveelheid  organen. Wij gebruiken nooit het vlees van uitgezochte, zieke of dode dieren,en geen overblijfselen als hoeven, staarten, neuzen of

kippenpoten enz. Aangezien het vlees wat voor K9 Natural gebruikt wordt ook geschikt is voor menselijke consumptie, zit daar geen bloed of botten in. Toch zijn deze bestanddelen erg belangrijk voor de hond en daarom voegen wij die dan ook in de juiste verhouding toe. Bloed voorziet in ijzer en andere essentiële mineralen. Botten bevatten calcium, hetgeen belangrijk is voor de hond zijn beenderenstelsel.

Ondanks deze toevoegingen,adviseren wij u uw hond daarnaast ook nog  verse botten te geven om in zijn natuurlijke kauwbehoefte te voorzien,gezonde tanden en tandvlees te houden, en een frisse adem. Kleine hoeveelheden organen, zoals hart, lever en nieren zijn een natuurlijk bestanddeel in de voeding van de hond.

 

Groente & Fruit

De afgepaste hoeveelheid verse groenten en fruit in K9 Natural biedt uw hond een breed scala aan vitaminen.

We maken gebruik van broccoli, bloemkool, wortelen, snijbieten, kool, pompoenen, appels en peren. In de zomer worden de appels en peren vervangen door andere vruchten zoals  bijvoorbeeld bessen en andere soorten vruchten die de wolf zelf ook in de vrije natuur van de grond zou eten.

 

Knoflook en ei

Knoflook staat bekend als een natuurlijk antibioticum.

Het versterkt het immuunsysteem, reinigt het bloed en bevat een schimmeldodende en antivirale eigenschappen. Het helpt de lichaamscellen te beschermen tegen kankerverwekkende stoffen en het voorkomen van wormen.


Eieren

Wolven zijn weliswaar aaseters,maar eten ook eieren  omdat deze belangrijke stoffen bevatten, zoals eiwitten, foliumzuur, ijzer, fosfor, zink , vitamine A, D, E en B.

 

Noorse Levertraan

Levertraan olie bevat Omega 3 en is een van de meest betrouwbare en meest geconcentreerde bron van de vier belangrijkste voedingsstoffen, DHA, EPA, vitamine A en vitamine D. Deze voedingsstoffen zijn belangrijk voor een gezonde huid en vacht, sterke botten en tanden, hart-en vaatstelsel.

We gebruiken levertraan uit Noorwegen omdat deze de beste in de wereld is. Dit is het enige bestanddeel van K9 Natural, dat niet afkomstig is uit Nieuw-Zeeland