K9-Natural snacks met lam 50g


Is een ideale BARFEN-snack voor tussendoor. Als K9Natural bieden wij uw hond een afwisselend, en lekker dieet wat is gebaseerd op het natuurlijke eetpatroon van de wolf, waar de hond van afgeleid is.

Om uw hond is af en toe lekker te kunnen verwennen hebben wij aan onze K9Natural lijn ook snacks toegevoegd die net zoals het hoofdvoer, puur en alleen uit natuurlijke stoffen bestaat.

Zo kan uw viervoeter lekker snoepen van deze heerlijke lamsnack. Uw hond zal er gek op zijn!Rauw voer met Lamsvlees

Goede aanvulling op het K9-hoofdvoer

Hoge kwaliteit ingrediënten

Ideaal voor onderwegK9Natural Lamsnacks 50gr

Type voer: lekkere hondensnack
Smaak: Lamb Supreme (Lam)
Verpakking: Inhoud: 50g
EAN: 9 421900 779185
Prijs: 5,99 €

Ingrediënten

De ingrediënten van K9Natural lamsnacks 50gr

K9 Natural is een revolutionair hondenvoer dat in Nieuw-Zeeland wordt geproduceerd met vers gevriesdroogd vlees dat de kwaliteit van de natuurlijke verse toevoegingen verbind met de voedingsvereisten van uw hond.

Vers lamsvlees, botten, bloed, verse broccoli, bloemkool, wortels, rode bieten, kool, en andere seizoensgroentes, verse hele eieren inclusief eierschaal, vruchten (appel, bessen en andere seizoensvruchten), groene pens, hart, lever, nieren, knoflook, kabeljauwlever en -olie (een natuurlijk conserveringsmiddel)

Het resultaat is een uitzonderlijk goede hondensnack zonder enige kunstmatige toevoegingen , tarwes, tarwe-gluten, rijst, rijstgluten of andere granen.


 

Voedingsstoffen

Voedingswaarden van K9Natural Lamsnacks

K9Natural gevriesdroogd lamsnacks zijn 100% natuurlijk en vrij van kunstmatige toevoegingen,- kleurstoffen, of -conserveringsmiddelen.
Voedingswaarden
Proteïne Ruwe vetten Ruwe vezels Vochtigheid Kilocaloriën **
41,8 % 48,2 % 2,8 % 8,0 % 608 kcal

**Per 100 gram

 

Voerschema

K9-Natural lamsnacks – Voerschema

Aangezien deze tussendoortjes perfect aansluiten op een uitgebalanceerd en natuurlijk dieet kan uw viervoeter er ongestoord van genieten. wel geldt, zoals met alle voeding, verwen uw hond met mate.

 

Afwisseling

Afwisseling voor het BARFEN-dieet met K9Natural

Om uw hond een gezonde en uitgebalanceerde voeding te bieden, zijn er van K9Natural ook volgende producten verkrijgbaar voor de afwisseling:


Gevriesdroogd lamsvlees

Gevriesdroogd rundvlees