K9 Natural gevriesdroogd rundvlees 500gr.

K9 Gevriesdroogd Rundvlees 500gr-verpakking biedt een volledig nieuwe, eenvoudige en gemakkelijke toepassing van rauw voedsel, voor de liefhebber. Waar u ook bent – op de shows, sport, de jacht, reizen of op vakantie – uw hond krijgt voortaan altijd een gezond dieet door de producten van K9Natural. K9Natural gevriesdroogd rund 500gr. hoeft niet in de koeling en heeft een zeer lange houdbaarheid. Het is handig verpakt en komt overeen met een gewicht van 2 kg als de benodigde hoeveelheid warm water is toegevoegd.


Rauw voer met rundvlees
Tot 10 porties
Hoe kwaliteit ingrediënten
Ideaal voor onderweg


Gevriesdroogd rund 500gr

Smaak: Beef Gourmet (Rund)
Verpakking: Gewicht: 500gram
Totaal voergewicht: 2kg
EAN: 9 421900 779154
Prijs: 24,50 €

Ook te verkrijgen als 3,6kg verpakking

 

 

Ingrediënten

De ingrediënten van K9 Natural gevriesdroogd rundvlees 500gr

K9 Natural is een revolutionair hondenvoer dat in Nieuw-Zeeland wordt geproduceerd met vers gevriesdroogd vlees dat de kwaliteit van de natuurlijke verse toevoegingen verbind met de voedingsvereisten van uw hond.

Vers rundvlees, botten, bloed, verse broccoli, bloemkool, wortels, rode bieten, kool, en andere seizoensgroentes, verse hele eieren inclusief eierschaal, vruchten (appel, bessen en andere seizoensvruchten), groene pens, hart, lever, nieren, knoflook, kabeljauwlever en -olie (een natuurlijk conserveringsmiddel)

Het resultaat is een uitzonderlijk goed hondenvoer zonder enige kunstmatige toevoegingen , tarwes, tarwe-gluten, rijst, rijstgluten of andere granen.

 

Voedingsstoffen

De voedingsstoffen van K9Natural gevriesdroogd rundvlees 500gr

K9 Natural gevriesdroogd rundvlees is 100% natuurlijk en vrij van kunstmatige toevoegingen,- kleurstoffen, of -conserveringsmiddelen.

Voedingswaarden
Proteïne Ruwe vetten Ruwe vezels Vochtigheid Kilocaloriën ** Ijzer ** Kalium ** Fosfor **
3,0 % 35,0 % 5,1 % 10,0 % 551 kcal 83 mg 5500 mg 3200 mg

**Per 100 gram

 

Voerschema

K9Natural gevriesdroogd rundvlees – Voedingsschema

Geef uw hond het gevriesdroogde voer niet direct vanuit de verpakking. Voeg eerst, zoals aangegeven op de verpakking, de juiste hoeveelheid water toe (niet warmer als 37 graden) alvorens het uw hond voor de schotelen.

Na de toevoeging van het water aan het voer, de maaltijd een paar minuten laten rusten.

Om een ideaal afgestemde portie voor uw hond te serveren, hebben leveren wij bij het voer een handig maatschepje. Kijk in het schema hieronder voor het ideale dagelijkse portie voor uw hond.

Feed Guide EUROPE[1]

Dit schema dient uitsluitend als hulpmiddelen bij het vaststellen van het de ideale hoeveelheid voer voor uw trouwe viervoeter!

Het is mogelijk dat uw hond meer of minder dan de door ons aangeraden hoeveelheid voer nodig heeft. Dit komt omdat het vaststellen van de porties niet alleen gebaseerd kan worden op het ras, gewicht en grootte van de hond vanwege meerdere factoren die een rol kunnen spelen. Ook moeten zaken zoals beweging en leeftijd mee worden genomen in de bepaling van de juiste hoeveelheid voer (een oudere hond van 20 kilo heeft bijvoorbeeld minder nodig als een jonge hond van 20 kilo die zeer actief is).

 

Afwisseling

Afwisseling voor het BARFEN-dieet met K9Natural

Om uw hond een gezonde en uitgebalanceerde voeding te bieden, zijn er van K9Natural ook volgende producten verkrijgbaar voor de afwisseling:

Gevriesdroogd lamsvlees

K9 Natural snacks